Máte otázku?
Neváhajte nás kontaktovať.
Napíšte vo svojom jazyku. info@carpetdepo.com

Klasický koberec bordová 200x290 orientálny vzor koberec do obývačky
Klasický koberec bordová 200x290 orientálny vzor koberec do obývačky
RRP 150 
107

Klasický koberec bordová 200x290 orientálny vzor koberec do obývačky

Klasický koberec bordová 200x290 orientálny vzor koberec do obývačky
Klasický koberec bordová 200x290 orientálny vzor koberec do obývačky
Klasický koberec bordová 200x290 orientálny vzor koberec do obývačky
Klasický koberec bordová 200x290 orientálny vzor koberec do obývačky

Ak hľadáte elegantný a štýlový klasický koberec 200x300 do obývačky alebo kancelárie, ale chcete znížiť náklady, určite by ste si mali pozrieť tento koberec s orientálnym vzorom. Tento strojovo tkaný koberec 200x300 s klasickými perzskými vzormi odporúčame najmä tým, ktorí oceňujú estetické vybavenie, ale lacnejšie koberce sa im zdajú atraktívnejšie. Strojovo tkaný koberec je vyrobený z polyesteru a vyrába sa v Turecku pomocou starostlivých výrobných postupov. Vďaka úžasným perzským vzorom a bohatým detailom tento koberec s rozmermi 200 × 300 vyniká z davu. Klasický koberec s mäkkým dotykom je ideálnou voľbou na dodanie pohodlia a štýlu do vášho domova. Koberec s orientálnym vzorom je nielen estetický, ale aj praktický na každodenné použitie. Či už ho umiestnite do obývacej izby alebo kancelárie, tento koberec s rozmermi 200×300 sa všade dokonale hodí. Vďaka svojej hrúbke 11 mm a mäkkosti poskytuje mimoriadne pohodlie a príjemný pocit, keď po ňom chodíte bosí. Pre alergikov je tento strojovo tkaný koberec bez alergizujúcich látok. Vďaka prvotriednej strojovej výrobe sú vzory a detaily dokonale prepracované, čím sa tento klasický koberec stáva ešte atraktívnejším. Elegantné orientálne vzory zvýraznia štýl a náladu každej miestnosti. Tento klasický koberec 200x300 môže byť ústredným bodom vo vašej obývacej izbe a vytvoriť vo vašom domove elegantnú a intímnu atmosféru. Ďalšou výhodou tohto koberca je, že sa dá rýchlo a účinne vyčistiť. Pred vysávaním by ste však mali počkať niekoľko týždňov, aby ste zabezpečili, že koberec 200x300 bude po dodaní úplne obnovený do svojho pôvodného tvaru, čo zaručí, že zostane v perfektnom stave po mnoho rokov. Strojovo tkané koberce sú ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú klasický vzhľad, ale zároveň lacný koberec. V súčasnosti sú strojovo tkané klasické koberce veľmi obľúbené, pretože detaily orientálnych vzorov pomáhajú k tomu, aby boli ideálnou voľbou na výzdobu vašej obývačky. Pred kúpou sa uistite, že rozmer koberca 200x300 je vhodný pre veľkosť miestnosti. Rozmery koberca 200x300 sú pevne stanovené, a hoci si môžete vopred vybrať vzor a farbu na základe fotografií, konečný vzhľad a harmóniu odhalíte až po umiestnení koberca do miestnosti. Ak máte pocit, že vybraný koberec nevyhovuje nálade alebo štýlu vašej miestnosti, neváhajte nám ho poslať späť. Vaša spokojnosť je našou najvyššou prioritou, preto vám spoločnosť CarpetDepo ponúka bezplatné vrátenie tovaru. Vďaka tejto službe vám zabezpečíme, že môžete pokojne nakúpiť s vedomím, že máte 30 dní na vrátenie výrobku, ak s ním nie ste úplne spokojní. Klasické koberce s orientálnym vzorom dodajú vášmu domovu nielen krásu, ale aj pohodlie a teplo. Urobte si svoj domov krajším a útulnejším s kobercom 200x300, ktorý sa dokonale hodí do každej miestnosti a bude vám a vašej rodine robiť radosť dlhé roky.

U nás je váš NÁKUP BEZ RIZIKA, pretože chceme, aby ste boli so svojím výberom spokojní a mali radosť z nového koberca u vás doma.

  • Výroba: Strojovo tkané
  • Uzol/m2: 550 000
  • Viazané vlákno: 100% Mäkký polyester
  • Osnovná priadza: 100% polyester
  • Krajina pôvodu: Turecko
  • Výška vlákna: 10-12 mm
  • Hmotnosť: 2,2 kg/m2
Dĺžka (cm)
290
Šírka(cm)
200
Metre štvorcové (m²)
5,8
Číslo článku
3415
Materiál
polyester
Hrúbka (mm)
10-12 mm
Výroba
strojovo tkané
Miesto pôvodu
Turecko
dodacia lehota
3 pracovné dni
Spôsoby platby
Platba pri dodaní, Barion, Bankový prevod, PayPal
Právo na odstúpenie
30 dní
Záruka
1 rok
Náklady na doručenie
Doprava zdarma nad 52 €. (7 €)
Skladom
Výpredaj
29
RRP 150 
107
Od: 26.09.2024   Do vypredania zásob!
Sl.: 29
Úspory 43 €
Podrobnosti

Ako sa vyrábajú polyesterové koberce?

 

Popis strojovo tkaného koberca 200x300

Klasický koberec s rozmerom 200x300 odporúčame najmä tým, ktorí majú radi kvalitu a estetiku pre interiéry s klasickým nádychom. Vďaka ich lacnej cene sú atraktívnejšou voľbou ako ručne vyrábané koberce. Tieto strojovo tkané koberce sú vyrobené z polyesteru v Turecku. Považujú sa za prvotriedne medzi bežnými strojovo tkanými kobercami. Na meter štvorcový pripadá 550 000 strojových uzlov a ich hmotnosť je 2,2 kg/nm, čo je zárukou vysokej kvality. Vďaka svojej mäkkosti sa môžu používať aj ako koberec do spálne. Sú za rozumnú cenu, a pritom predstavujú vysokú kvalitu. Svojimi orientálnymi vzormi a farbami vytvárajú jedinečnú atmosféru ako koberec do obývačky alebo aj ako koberec do jedálne.

klasické koberce do obývačky

Sprievodca čistením polyesterových kobercov

Čistenie strojovo tkaného polyesterového koberca je jednoduchá úloha, ktorá si nevyžaduje žiadne špeciálne zručnosti ani nástroje. Nižšie nájdete podrobné pokyny k jednotlivým krokom procesu čistenia a opatrenia, ktoré je potrebné prijať, aby si váš koberec 200x300 zachoval svoju pôvodnú krásu a stav na dlhý čas.

Odstránenie malých škvŕn

Keď sa na vašom polyesterovom koberci objavia malé škvrny, najlepšie je okamžite ich odstrániť mierne navlhčenou handričkou. Je dôležité neodkladať čistenie, pretože po zaschnutí sa škvrna odstraňuje oveľa ťažšie.

  • Použite čistú, mierne vlhkú handričku.
  • Škvrnu jemne utrite a dávajte pozor, aby ste ju netreli príliš silno, pretože by ste mohli poškodiť vlákna koberca.
  • V prípade potreby postup opakujte, kým škvrna nezmizne.

Ošetrenie odolnejších škvŕn

Pri odolnejších škvrnách použite komerčne dostupnú penu na čistenie kobercov vhodnú na čistenie polyesterových kobercov. Tieto čistiace prostriedky účinne odstránia odolné škvrny bez poškodenia polyesterového koberca.

  • Čistiaci prostriedok najprv vyskúšajte na menej viditeľnej oblasti, aby ste sa uistili, že nespôsobí zmenu farby alebo iné škodlivé účinky.
  • Ak je test úspešný, naneste penu na škvrnu podľa návodu na použitie.
  • Nechajte čistiaci prostriedok pôsobiť a potom ho zotrite čistou handričkou.

Ak čistiaci prostriedok na koberce nepomohol odstrániť odolnú špinu alebo ak jednoducho chcete raz za niekoľko rokov dôkladnejšie vyčistiť koberec, dôrazne odporúčame obrátiť sa na profesionálnu firmu na čistenie kobercov, ktorá dokáže váš polyesterový koberec opäť vyčistiť tak, aby vyzeral ako nový.

Vysávanie koberca 200x300

Pred vysávaním je dôležité počkať niekoľko týždňov, najmä ak sa strojovo tkaný koberec počas prepravy zvlnil. Počas tejto doby získa koberec 200x300 svoj pôvodný tvar a vy ho budete môcť efektívnejšie vysávať prach a nečistoty.

  • Počkajte 1-2 týždne, kým sa koberec 200x300 narovná.
  • Pri vysávaní koberca vždy zvoľte najnižšie nastavenie vysávača, aby ste predišli poškodeniu a nadmernému opotrebovaniu vlákien koberca.
  • Vysávačom pohybujte rovnomerne jedným smerom, aby ste dôkladne vyčistili celý koberec 200x300.

Všeobecná údržba

Pravidelná údržba vášho koberca zabezpečí, že si zachová svoju krásu a stav po mnoho rokov. Uistite sa, že svoj koberec 200x300 pravidelne čistíte a udržiavate pomocou jednoduchých metód uvedených nižšie:

  • Pravidelne vysávajte, aspoň raz za 1 až 2 týždne, aby ste odstránili prach a nečistoty.
  • Vyhnite sa nadmernej vlhkosti koberca, pretože môže poškodiť vlákna a štruktúru koberca.
  • Používajte chrániče pod ťažký nábytok, aby ste zabránili deformácii a opotrebovaniu koberca.


Vďaka týmto jednoduchým, ale účinným metódam si môžete užívať krásu a pohodlie polyesterového koberca 200x300 v obývacej izbe po mnoho rokov. Vďaka správnym technikám čistenia a pravidelnej údržbe si váš koberec dlho zachová svoj pôvodný stav a bude naďalej zdobiť váš obytný priestor.

Polyesterový koberec 200x300 je uložený v kotúčoch v našom sklade a doručený k vám. Nemajte obavy, vlnky používaním zmiznú!

Strojovo tkaný koberec 200x300 po dodaní

Objednajte si klasický koberec 200x300 s orientálnym vzorom na stránke internetového obchodu s kobercami CarpetDepo a ozdobte svoj domov elegantným kobercom. Vďaka našim reálnym skladovým zásobám je zaručené rýchle dodanie.


Údajov
Brand name
CarpetDepo
Manufacturer
Bakhtar
EAN číslo
3415